Op zoek naar houten kist met naam?

 
houten kist met naam
Houten Kisten met Bedrukking No-Nail Boxes: Fabrikant van Opvouwbare Kisten in hout.
Onze herbruikbare kisten kunnen ook afgesloten worden met nagels, omsnoeringsband of schroeven. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Toebehoren voor goederenbehandeling. Wanneer een kist eenmaal gevuld is, kan het lastig zijn deze te verplaatsen, vanwege het gewicht of omdat hij onhandig groot is.
Geboortekist van hout door Zohebbes.,
Mooie houten bewaarkist met naam. De kist heeft een schuifdeksel voor de allereerste spulletjes van de baby. Alles mooi verzameld en netjes opgeborgen in een stevige houten kist! Geboortekist van Geboortekaartje. Stevige en mooi afgewerkte houten kisten met deksel, beschilderd met het ontwerp van het geboortekaartje.
Naamsticker Kistletter bestellen Stickers en Plakletters.
Als je het oneens bent met de plaatsing van een door ons afgebeeld logo of beeldmerk, waar je uiteraard zelf eigenaar van bent, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan per direct het betreffende logo of beeldmerk verwijderen van onze website.
Kado kist met naam, kraamcadeau kist of krat met naam Chick-a-dees. Asset 1. Asset 1. Asset 1. Asset 1. Asset 1. Asset 1. Asset 1. Asset 1.
De onbewerkt houten kist is gemaakt van een mix van grenen en vuren hout en is voorzien van een vinyl sticker met naam of een leuke tekst. Daarnaast is deze leuke naam kist voorzien van een label waarop je een tekst kunt laten schrijven.
houten kisten.
Naam Z A. Prijs Laag Hoog. Prijs Hoog Laag. Model A Z. Model Z A. opbergkist met deksel naaldhout 40x30x23. Stevige opbergkist met deksel.Deze opbergkist heeft 2 handvat uitsparingen in de zijkanten.onbe. opbergkist met klepdeksel groot hoog 40x30x23. Stevige opbergkist met klepdeksel.Deze opbergkist heeft 2 handvat uitsparingen in de zijkanten. opbergkist met deksel naaldhout 40x30x14. Stevige houten kist met deksel. De kist heeft 2 handvat uitsparingen in de zijkant.De kist is g.
Blank Houten opbergkist speelgoed.
Kortom mogelijkheden zat. En voor deze prijs kunt u zelf niet zo'n' mooie kist in elkaar zetten. Afmeting houten opbergkist speelgoed circa 35 x 25 x 18. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Prijs per per stuk. Het aantal Tim's' Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 44. Aantal: Plaats in winkelwagen. Je dient eerst in te loggen. Je dient eerst in te loggen. Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag. Stel een vraag over dit product. Velden met een zijn verplicht om in te vullen.
Opbergkist met Naam houten letters Groot KRAAMCADEAU MET NAAM Het Winthager Shuuske.
Speelgoedkist of opbergkist met een super persoonlijk touch! De goedkoopste van Nederland. Te bestellen met naam maar ook blanco is mogelijk! Kist is verkrijgbaar in 2 maten.: Groot 60x46x36 LxHxB. Klein 50x35x31 LxHxB. De Speelgoedkist is standaard wit met gekleurde houten letters.
Bedrukte houten kist nodig? Leuk als geschenk! op Verpakking.nl.
Standaard kisten en bedrukte kisten met uw naam, leuk als ambachtelijke verpakking voor uw product. Denk hierbij aan toepassingen zoals een wijnkist of manden waarin u meerdere producten tegelijk kan aanbieden. De kisten en manden zijn in verschillende oplages leverbaar via de bedrijven die samenwerken met Verpakking.nl.

Contacteer ons